Important de știut!

Vă invităm să vizitați magazinul de optică Q Optics Boutique pentru o experiență unică. Descoperiți cele mai noi trenduri în materie de ochelari de vedere și ochelari de soare, dar nu înainte să vă încurajăm pentru o programare la un consult optometric GRATUIT.

Important de știut pentru pacienți!

Consultație oftalmologică

Este un proces medical efectuat de medicul specialist oftalmolog, care are scopul de a evalua sănătatea oculară a pacienților. Acest consult poate implica testarea acurateții vizuale și examinarea structurilor interne și externe ale ochiului. Medicul poate să prezinte un diagnostic clar și poate recomanda un tratament în caz de nevoie pentru posibile afecțiuni oculare.

Consultația optometrică

Este un test al vederii efectuat de un specialist în optometrie care vizează evaluarea acurateții vizuale și determinarea prescripției potrivite de ochelari de vedere cu lentile aeriene și lentile de contact.
Optometristul are ca și sarcină principală determinarea dioptriilor potrivite precum și verificarea funcției vizuale și a sănătății ochilor în general.

În cadrul magazinului de optică Q Optics Boutique se colaborează cu doi optometriști specializați în determinarea prescripției potrivite pentru dvs.

Notă informativă: Consultația optometrică este dedusă din prețul ochelarilor achiziționați din magazinul Q Optics Boutique. La orice achiziție de ochelari de vedere sau soare, consultația este GRATUITĂ!

Dacă în urma consultației reiese că aveți nevoie de examinare oftalmologică, vă îndrumăm către un medic specialist oftalmolog.
Consultația optometrică este recomandată la interval de un an de zile.